Cum sa calatoriesc ieftin..

        Pentru a gasi, dupa cum spuneam Sf Graal al oricarui turist, adica BILETUL LOW-COST, acel bilet de avion care reprezinta poarta fermecata catre destinatia de vis, este important sa urmama cativa pasi simplii, care ne vor facilita cautarea si ne vor pune in posesia marelui premiu.
       In privinta biletelor low-cost, exista motoare de cautare separate, specializate pe acest segment al pietei, pe aceasta nisa. Unul dintre ele este SkyScanner, cu mare flexibilitate, cu indicarea tarilor de plecare/destinatie, ceea ce extinde aria cautarii si nu ne limiteaza la doara cateva aeroporturi principale, mai scumpe decat cele secundare, low-cost.
        Daca dorinta noastra este sa calatorim doar pentru placerea calatoriei in sine, pentru a descoperi locuri noi, fara a tine mortis sa vizitam un oras anume, atunci, acest motor ne indica, ca intr-un top, preturile cele mai mici, in functie de care noi putem alege destinatiile.Astfel incat, aceasta varianta este ideala pentru calatorii de weekend, pentru vizitarea oraselor europene, mici incursiuni in farmecul si specificul locurilor respective.
        Flexibilitatea, anticiparea, spontaneitatea, perseverenta sunt calitatile turistului care stie sa vaneze bilete de avion la cele mai bune preturi. Cel care aceste calitati va fi cel care va avea de castigat: vacante super la preturi mici.

Comentarii

Postări populare