De ce recomand Prestashop!

             Eu sunt foarte multumit de PrestaShop. Nu necesita sa detii cunostinte avansate de programare pentru a stii sa-l utilizezi. Iata cateva atuuri ale sale: instalarea este simpla si rapida, depinzand numai de biblioteca GD a PHP-ului, capacitatea de cautare este imbunatatita inca de la inceput, licenta de Open Software (OSL), usor de optimizat, ocupa putini MB si fisiere, iar cautarea este rapida in comapratie cu alte magazine online.
            Download-ul este rapid, ia doar cateva secunde. In continuare am sa detaliez structura sa.             Tabloul de bord este destul de atractiv, o varianta super imbunatatia a versiunii precedente. In comparatie cu alte platforme, nu este aglomerat cu meniuri sau pagini. Are acces rapid la upload, setari de profil, iar pagina de start a magazinului tau se afla in bara de meniu din partea de sus, aflata chiar deasupra celui de-al doilea tab continand butonul de "Help", specific oricarei pagini Back Office.
            Bara laterala poate fi de asemenea usor minimizata, lasandu-i fereastrei principale mai mult spatiu in centru. Meniul de sus, cu posibilitate de acces la toate comenzile recent adaugate, inregistrari, mesaje, indepliniri si multe altele este foarte lejer amplasat, chiar si cu meniurile incluse ce se deschid in jos. Bara laterala stanga contine o cantitate compacta de functii disponibile , toate listate sub o bara de cautare venita foarte la indemana.
            Graficele si dispozitivele de masurare arata toate modern si profesional concepute, ai putea spune ca arata mai mult ca un centru de control decat un tablou de bord traditional!
            Acestea nu sunt singurele avantaje, fiind incluse si grafice cu vanzari, comenzi, profituri si multe altele. Mai contine si diferite mici dispozitive, aratand de exemplu activitatea in functie de numarul de vizitatori. Ai posibiliatea sa incluzi Google Analiytics, care te poate pune la curent cu mai multe statistici, fara sa mai fie nevoie sa parasesti panoul de admin al PrestaShop-ului.
            Si mai mult, poti configura si slefui multe alte mini-dispozitive folosind rotita zimtata din partea dreapta, sus. Una dintre optiunile tabloului de bord iti indica, de exemplu, daca ai mesaje, review-uri sau clienti noi, dandu-ti detalii relevante.
            Interfata nu m-a dezamagit, reusind sa gasesc tabloul de bord foarte modern datorita ei, cu fiecare sectie oferind detalii despre functionalitate.

            In final as vrea sa mentionez ca mi-a placut foarte mult cum este organizat si il recomand cu caldura oricui doreste sa isi deschida un magazin online cu pretashop si sa isi usureze munca pe cat de mult posibil!

Comentarii

Postări populare