Cabinetul DanaDumitrache.ro

Viata moderna ne impinge catre depresii cauzate de stres, locul de munca, viata familiala sau orice esec, iar pentru evitarea problemelor se recomanda apelarea la serviciile unui specialist. Cu toate ca psihoterapia este adesea omisa de populatie, medicii recomanda intotdeauna cateva sedinte pentru depasirea momentelor mai neplacute ale vietii.

Pe danadumitrache.ro se pot afla toate informatiile necesare in vederea apelarii la cunostintele unui specialist, indiferent de problema intampinata. Cu toate acestea, cele mai comune situatii fac referire, la familie, cariera sau simpla consiliere individuala.

Familia

De multe ori problemele de la serviciu sunt aduse de oameni si la domiciliu in familie. Din acest motiv, de multe ori apar certuri cu membrii familiei, dar si cu apropiatii. Conflictele de cuplu sunt tot mai comune, iar relatia cu copiii nu este intotdeauna cea mai potrivita, in plus, cei mici au ajuns la varsta adolescentei, cand incep sa se distanteze din ce in ce mai mult de parinti, astfel ca un psihoterapeut te va putea ajuta si invata cum sa remediezi toate aceste probleme.

Cariera

Locul de munca de multe ori se dovedeste a fi stresant. Chiar si schimbarea jobului de munca poate fi o alegere foarte stresanta, care lasa urme emotionale adanci, in special atunci cand nu este luata decizia aparent cea mai buna. Fie ca iti doresti sa incerci un alt loc de munca din cauza ca nu iti mai place cel actual, fie nu mai faci fata stresului, cu ajutorul specialistilor in domeniu, vei putea depasi aceste momente.

Individual

Multi dintre noi ajungem in viata in anumite puncte in care simtim ca nimic nu mai merge corespunzator. Partenerul de viata pare ca nu mai este la fel de intelegator, iar cariera nici nu merge asa cum iti doresti, ambele sunt situatii cu care se confrunta tot mai multi oameni. Insa prin intermediul psihoterapeutilor se poate afla cum sa se depaseasca orice moment dificil din viata noastra.

Comentarii

Postări populare