De unde putem achizitiona un smartwatch ieftin...

Ceasurile inteligente au rolul de a ne usura viata si pot fi vazute ca o completare a smartphone-urilor, motiv pentru care tot mai multe persoane cauta un smartwatch ieftin, pretul acestora fiind accesibil pentru toate buzunarele. Locul potrivit de unde pot fi achizitionate astfel de gadget-uri este iUni, intrucat aici sunt disponibile numeroase modele, pentru toate preferintele.

Functii de baza

Chiar si cele mai ieftine ceasuri inteligente dispun de functii importante, fiind foarte comoda folosirea
lor, iar microfonul si speaker-ul incorporate permit efectuarea si primirea apelurilor direct pe ceas, aspect ideal atunci cand avem mainile ocupate. De asemenea, atat sms-urile, cat si notificarile de pe platformele de socializare importante ca Facebook sau Instagram sunt mult mai aproape, fiind vizualizate in cel mai scurt timp direct pe ecranul ceasului. In schimb, au fost incluse si multe alte functii folositoare precum alarma declansata automat cand telefonul se afla o distanta mai mare de 10 metri de smartwatch, redarea muzicii din telefon direct pe ceas sau sincronizarea agendei si jurnalului.

Toti iubitorii de sport merita sa achizitioneze un smartwatch ieftin deoarece performantele lor vor fi mult mai usor de urmarit datorita cronometrului si pedometrului, in timp ce monitorizarea somnului este un aspect important pentru cei interesati de calitatea odihnei.

Pentru toate varstele


Aceste ceasuri sunt ideale pentru persoane de toate varstele, intrucat se folosesc cu usurinta, bateria de peste 200 mAh poate rezista pana la cateva zile, in timp ce durata necesara pentru o incarcare completa este de 1 ora. In plus, meniul este disponibil in mai multe limbi, printre care si engleza, spaniola, germana, italiana sau franceza, iar conectarea se face cu usurinta prin intermediul Bluetooth-ului. Nu in ultimul rand, un mare avantaj este ca un smartwatch este compatibil cu majoritatea tipurilor de telefoane, atat cu sistemul de operare Android, cat si iOs.

Comentarii

Postări populare