Un smartwatch ne simplifica viata

Orice persoana pasionata de tehnologie isi doreste sa fie in pas cu trendurile, motiv pentru care din colectia lor de dispozitive nu trebuie sa lipseasca ceasurile inteligente. Acestea sunt disponibile intr-o multime de modele, pentru toate nevoile si gusturile, iar cei care au un buget limitat se pot orienta catre un smartwatch ieftin la iUni si, cu siguranta, nu vor fi dezamagiti.

O multime de functii

Oricine poate profita de avantajele aduse de aceste dispozitive si de usurinta cu care se folosesc. Chiar si cele mai simple modele dispun de functii menite sa ne simplifice viata, precum preluarea sau initierea apelurilor direct de la incheietura mainii. De asemenea, si mesajele sau notificarile venite de pe retelele de socializare sunt mult mai usor de verificat, intr-un mod discret, in timp ce functia antifurt este esentiala in toate conditiile si presupune emiterea unui semnal sonor atunci cand exista o distanta mai mare de 10 metri intre cele doua dispozitive. 


Iubitorii de sport au si ei motive de bucurie intrucat isi pot imbunatati performantele cu ajutorul functiilor incoporate precum barometru, altimetru, cronometru, termometru, pedometru si nu numai. In plus, cu siguranta, odihna este importanta pentru oricine, iar monitorizarea somnului este o functie foarte utila. Nu trebuie omis nici faptul ca se poate reda muzica stocata in memoria telefonului, dar nici faptul ca se pot captura cele mai grozave fotografii datorita posibilitatii controlarii camerei direct de pe ceas.

Usor de folosit


Toate functiile unui smartwatch ieftin la iUni sunt accesibile prin intermediul ecranului tactil, iar capacitatea bateriei difera de la un model la altul, insa cifra medie este de 400 mAh, fapt care promite o autonomie de pana la 4 zile, in functie de intensitatea cu care este folosit dispozitivul. Pentru o incarcare completa sunt suficiente 3 ore, iar procesul se efectueaza cu ajutorul unui cablu obisnuit microUSB.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare