Limarom te surprinde cu cele mai bune oferte la imbracamintea medicala!

Daca lucrezi in domeniul sanitar, deja stii ca detinerea unor uniforme medicale de calitate este o conditie pe care trebuie sa o respecti cu sfintenie. Este total interzis pentru un medic sa patrunda in unitatea medicala fara sa poarte o uniforma medicala, pentru ca, asa cum bine stim, bacteriile, virusurile si infectiile circula foarte usor.

De aceea, schimbarea in echipament de lucru pentru medici este o conditie obligatorie pentru a-si purtea exercita sarcinile zilnice. Desigur, acestei reguli i se adauga si o igiena riguroasa, facuta in prealabil, inainte de a se intalni cu pacientii sai.



Pe scurt, atunci cand lucrati in mediul medical, tinuta profesionala este esentiala.

Cu siguranta a devenit un proces automat pentru majoritatea cadrelor medicale, dar viata ar trebui sa ramana un proces de invatare pe tot parcursul vietii.

Plecand de la aceasta idee, astazi va oferim o prezentare generala a necesitatii de a purta uniforma medicala. Unele explicatii sunt practice, altele simbolice sau chiar de ordin psihologic.

Asa cum s-a precizat si anterior, imbracamintea este cea care se afla in permanent contact cu mediul incojurator si, prin urmare, cu microorganismele insotitoare. Altfel spus, exista un risc concret de contaminare cu diverse infectii prin imbracaminte, care pot transmise cu o usurinta uluitoare. Purtarea unor haine de lucru specifice, adica de uniforme medicale, care vor fi purtate numai in limitele unitatii medicale, diminueaza acest risc de contaminare.

Deoarece multe profesii din domeniul medical implica o mobilitate foarte mare, la care se adauga un program aglomerat, este mai bine sa va simtiti confortabil in uniforma medicala pe care o comandati.

A investi in calitatea tinutei pe care o purtam zilnic va fi cea mai buna investitie pe care o puteti face, pentru ca aveti nevoie sa va simtiti excelent pe parcursul orelor de munca. In functie de constrangerile profesionale ale locului de munca, alegeti imbracamintea potrivita de la Limarom Medical, asa ca incepeti prin a enumera cam cum ar trebui arate uniforma ideala, specificand lungimea manecii, daca sa fie cu sau fara buzunar, culoarea etc.

Dupa ce ati stabilit toate detaliile si le-ati notat ca atare, incepeti sa cautati uniforma medicala care sa se plieze exact pe nevoile sau constrangerile profesionale de care trebuie sa tineti cont. Pe de alta parte, nu trebuie excludeti estetica atunci cand faceti alegerea potrivita, deoarece respectul de sine este partial determinat de imaginea pe care o trimiteti altora. Alegeti o uniforma medicala care sa va puna in valoare, pentru ca imaginea pe care o afisati ar trebui sa fie in concordanta cu cine sunteti cu adevarat.

Oferta in crestere de uniforme medicale va permite sa puteti comanda exact ceea ce aveti nevoie, la Limarom Medical. Acum este sansa, profita din plin!

Comentarii

Postări populare