Alegeți serviciile DDD Expert pentru rezultate prompte și profesionalism

Sănătatea noastră este cel mai valoros activ, motiv pentru care oferim servicii DDD la cel mai bun nivel de performanță. Având în vedere faptul că continuăm să discutăm despre existența acestui virus mortal, serviciile de dezinfecție și DDD rămân cruciale. Serviciul nostru de dezinfecție pentru controlul germenilor utilizează o substanță puternică și dovedită pentru a dezinfecta suprafețele, eradicând bacteriile care provoacă boli contagioase și protejându-vă de boli.

Cum funcționează serviciile noastre de salubritate?

Serviciile noastre de dezinfecție utilizează un dezinfectant virucid, foarte concentrat. În consecință, distruge o gamă largă de viruși, germeni și ciuperci, protejându-vă astfel de bolile periculoase pe care le provoacă. Produsul nostru este destinat să funcționeze pe suprafețe dure, cum ar fi plastic, metal, sticlă, oțel inoxidabil și alte materiale întâlnite adesea în medii rezidențiale și comerciale. Pe lângă dezinfectare, elimină mirosurile neplăcute și germenii care le generează, lăsând în urmă un miros plăcut de citrice în locul unei mirosuri chimice înțepătoare. În calitate de experți, știm unde și cât de mult să aplicăm folosind instrumentele adecvate. Serviciul nostru de control al germenilor este disponibil o singură dată sau săptămânal, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Procedurile noastre de dezinfecție a suprafețelor pot elimina coronavirusul?

Serviciile DDD Expert vor eradica SARS-CoV-2, virusul care a generat pandemia cu care ne confruntăm în prezent. Deoarece virusul este atât de nou, se știe că numai două grupuri de produse sunt eficiente împotriva acestuia: cele care fac parte din programul de agenți patogeni și cele pe care EPA le-a demonstrat că sunt eficiente împotriva coronavirusului uman. De asemenea, ne angajăm să vă asistăm în orice mod putem, motiv pentru care serviciul nostru de control este destinat să includă toate locațiile. Suntem capabili să ne ocupăm de toate spațiile comune, inclusiv holuri, lifturi, restaurante, școli și instituții publice, printre altele.

În timpul serviciilor DDD, toți profesioniștii noștri poartă echipament de protecție, cum ar fi mănuși, mască și ochelari de protecție, ca măsură de precauție pentru a proteja atât clienții, cât și personalul nostru. Eliminand sansa de contaminare incrucisata, fiecare echipament este curatat zilnic, iar tot ce este folosit este aruncat dupa terminarea operatiei. Când utilizați DDD Expert, puteți fi sigur că selectați o firmă care ia în considerare toate măsurile de precauție posibile. Alegeți cu încredere serviciile DDD furnizate de firma noastră, oricare dintre cerințele dvs., deoarece vom încerca întotdeauna să rezolvăm toate problemele dumneavoastră particulare. Echipa DDD Expert este disponibilă după cum este necesar. Baza-te pe noi!

Comentarii

Postări populare