Mici accesorii cu impact mare

Insignele sunt obiecte mărunte de diverse forme, purtate la vedere, care atrag imediat privirile și mențin atenția asupra acestora pe tot parcursul interacționării cu persoana purtătoare. Un astfel de detaliu poate transmite cu ușurință și într-un mod constant o idee, o valoare sau un stil. Este ”cartea de vizită” pe care o păstrezi la vedere pentru ca oamenii să te cunoască mai ușor.

Considerate a fi primele instrumente promoționale utilizate, în ziua de azi ele au diferite scopuri, dar sunt în continuare îndrăgite și dorite de toată lumea, fiind văzute ca piese luxuriante. Atașate îmbrăcămintei, pe piept, în dreptul inimii, acestea arată la ce ți cu adevărat.

Diferite aplicații ale insignelor

De cele mai multe ori, acestea sunt folosite pentru a semnifica apartenența cuiva la un anumit grup, spre exemplu cele cu emblema școlară separă elevii în funcție de instituțiile de învățământ la care sunt înscriși, iar cele cu stema unei echipe sportive sau a unei trupe muzicale arăta colectivul de fani și suporteri.

În cadrul unor companii mari, se pot utiliza pentru a face diferența între membrii, în funcție de poziția ocupată de către aceștia, întrebuințând câte un anumit model pentru fiecare rang. De asemenea, ar putea fi oferite unele speciale anumitor angajați, care aduc plus valoare firmei și care merită a fi luați ca exemplu.


Cel mai distractiv mod de a purta insignele este cu scopul de a spune ceva despre tine, ca persoană. Un tip răspândit și apreciat fiind cele cu inscripțiile ” I <3 ...”, completate cu numele unei locații preferate, elemente culinare favorite sau practic orice îți poate trece prin gând. Acestea spun lumii întregi de ce anume îți pasă și ce iubești.

Indiferent de intențiile pe care le ai, atunci când alegi să porți un astfel de detaliu vei inspira oamenii din jurul tău și vei fi admirat pentru originalitate.

O bună primă impresie te poate duce departe

Pentru ca o afacere să funcționeze, are nevoie de clienți mulțumiți, care să revină cu drag, iar în vederea  dobândirii de astfel de consumatori, mai întâi trebuie ajungi la ei, prin promovarea corespunzătoare a brandului tău.

O alternativă la cărțile de vizită, insignele se pot împărții rapid și ușor în cadrul unor evenimente iar prin materialul și motivele grafice alese au puterea de a spune multe despre compania ta. Fiind de mici dimensiuni, nu este loc de eroare, precizia în fabricarea acestora fiind esențială pentru un produs final calitativ. Agrafa ține cont de toate acestea, fiind echipa pe care te poți baza în vederea personalizării insignelor și nu numai.

Indiferent ce tip alegi, mai mărișoare cu aplicare în dreptul inimii sau de dimensiuni mai reduse, pentru guler, la noi pe site vei găsi o gamă largă, din diverse materiale și cu forme particularizate. Ai vreo idee îndrăzneață? Contactează-ne și o transformăm în realitate!

  

Comentarii

Postări populare